Köpvillkor


Alla varor förblir Kumlin Suspensions egendom till dess full betalning kommit oss tillhanda.

Har du inte fyllt 18 år så måste du ha målsmans tillstånd att handla i vår webbshop.

I priserna ingår moms med 25%.

Alla falska ordrar som skickas till oss kommer att spåras. Vi förbehåller oss rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks. Alla försök till bedrägerier kommer att polisanmälas.

Betalningssätt
Du har möjlighet att betala din order med faktura, kortbetalning och Swish. Faktura och kortbetalning utförs av vår betalningspartner Klarna.

Leverans
Vi skickar alla våra varor med Posten. Som privatperson hämtar du ditt paket på närmaste utlämningsställe. Som Företagare så finns möjligheten att välja företagspaket (PostNord Parcel).

Leveranstid
Normal leveranstid är 2-3 dagar om varorna finns på lager. Vid ej lagervara kan leveranstid variera, kontakta oss för mer information.

Felleverans
Kontakta oss via telefon eller mail. Se hemsidan för kontaktuppgifter.

Transportskador
Ser du att paketet och/eller innehållet skadats anmäler du det direkt till Posten. Om du hunnit öppna paketet ber vi dig kontakta oss snarast. Se hemsidan för kontaktuppgifter.

Utebliven leverans
Vid utebliven leverans ber vi dig kontakta oss snarast. Se hemsidan för kontaktuppgifter.

Outlöst vara
För paket som inte löses ut på Posten debiteras 300 kr inkl. moms. Ej lagerförda varor debiteras med 20% av varans pris.

Personuppgiftslagen

  • Dina personuppgifter skyddas av personuppgiftslagen som bygger på EU-direktiv och avser att öka skyddet för privatpersoners personliga integritet.
  • Enligt personuppgiftslagen ber vi dig samtycka till att vi behandlar dina uppgifter. Alla personuppgifter som du lämnar till oss behandlas i enlighet med personuppgiftslagen.
  • Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig.
  • Leveransadress och leveransvillkor är information som endast vår fraktpartner och våra leverantörer får ta del av.
  • Du har alltid möjlighet att ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Du kan själv ändras dessa uppgifter genom att logga in på ditt konto hos oss.

Reservationer
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel eller felaktiga bilder.

Ångerrätt
Du har alltid 14-dagars bytes- och returrätt efter mottagandet av varan. Detta gäller endast om varan returneras i oskadat skick och i original förpackning. Vid retur av en vara som ser använd ut nekas öppet köp.

Reklamation
Vid reklamation tillämpas konsumentköplagen. Vid byte eller retur står du som kund för transportrisken. Returer mot postförskott, bussgods och ofullständigt frankerade försändelser löses inte ut. Den ursprungliga fraktkostnaden återbetalas inte.

Kontaktuppgifter

Kumlins Hydraulik & Maskinservice AB

Organisationsnummer: 559229-7690

[email protected]

Fridhemsgatan 10, 733 39, Sala 

0224-860 12